V článku najdete sestavení nejlepších modelů letních pneumatik 165/70 R14 dle uživatelů. Banka názorů patři k největší na světě (máme už více než 70 tisíc). Seznamte se s komentáři řidičů, stejných jako Vy. V sestavení najdete informace o tom, které pneumatiky doporučujeme my.

Pneumatiky o rozměru 165/70 R14 jsou nejčastěji montovány na kolech vozidel (v závislosti na generace): Fiat Panda, Fiat Punto, Citroen C3, Nissan Micra, Opel Agila, Peugeot 405, Seat Cordoba, Seat Ibiza, Peugeot 405, Skoda Fabia, Suzuki Ignis, Suzuki Swift, VW Passat, VW Polo, VW up!.

 

Nejlepší letní pneumatiky 165/70 R14 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Michelin Energy Saver+5,4Otevřít nabídku
2. Pirelli P1 Cinturato Verde5,3Otevřít nabídku
3. Uniroyal RainExpert5,2Otevřít nabídku
4. Continental ContiPremiumContact 25,1Otevřít nabídku
5. Goodyear DuraGrip4,9Otevřít nabídku

*stav v 16 XII 2013
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Michelin Energy Saver+ (průměrná známka 5,4)

Michelin Energy Saver+

Michelin Energy Saver+ pneumatika třídy, je lepší verze populárního modelu Energy Saver. V roce 2013 pneumatika byla doporučována v testech organizace ADAC, ACE/GTU a magazínu „AutoBild”.

Během čtení článků o pneumatikách snadno poznamenat, že mnoho uživatelů oceňují výkon který má vliv na komfort jízdy a spotřebu paliva. Bezpečnost cestovaní Michelin Saver+ charakterizuje dokonalá přilnavost zároveň na suché a mokré vozovce.

V názorech můžeme přečíst, že „neměl ještě tak tichých pneumatik”, „pneumatika opravdu umožňuje menší spotřebu paliva”, „auto má dobrou přilnavost” nebo „zlepšení komfortu jízdy, v zatáčkách se sebou nehází, kratší brzdění na mokré a suché vozovce”.

Získaní dobrých vyrovnáních výkonů bylo možné díky použiti asymetrického dezénu a moderních gumových směsí.

Výrobce pneumatik je společnost Michelin - jeden s lídrů pneumatikárenského oboru mající více než 100 lete zkušeností v vyrobě pneumatik.

 

Koupit pneumatikou Michelin Energy Saver +

 

Pirelli P1 Cinturato Verde (průměrná známka 5,3)

Pirelli P1 Cinturato Verde

Pirelli P1 Cinturato Verde letní pneumatiky třídy premium,  kterou představují výrobce jako „patřící k ekologickým modelům”. Výrobek oceňují také uživatele našeho portálu.

Jeden s nich napsal „nevystupují trhaní při přejezdu přes hlubší kaluže  s vyšší rychlosti“. Jiný napsal že mají dobrou „přilnavost za mokré a suché, vysoký komfort”.

Vysoká úroveň výkonu je zásluhou asymetrického dezénu použitého v tomto pneumatice. Moderní řezba poskytuje nejvyšší úroveň bezpečnosti během rychlejší jízdy, na mokré vozovce a dokonalé potlačuje nerovnosti.

Italská společnost Pirelli jeden s největších i nejznámějších výrobců pneumatik. Značka rozpoznatelná na celým světě a testovaná řidiči.

 

Koupit pneumatiky Pirelli P1 Cinturato Verde

 

Uniroyal RainExpert (průměrná známka 5,2)

Uniroyal RainExpert

Uniroyal RainExpert jedna s nejčastější vybíraných letních pneumatik, která se osvědčují v různého typu vozidlech. Model doporučován mj. časopisem „Auto Motor und Sport”.

Dle názorů uživatelů model charakterizuje dokonalé výkony, Pneumatiky Uniroyal RainExpert  se osvědčují na suché vozovce a během dešti. Jízda se charakterizuje dobrým komfortem – nevzniká hluk a nerovnosti jsou potlačeny. Uživatele nepoznamenají na rychlejší spotřebu pneumatik. Dokonalý vztah ceny ke kvalitě pneumatiky je její velkou výhodou.

Pnuematiky mají směrový dezén, na bočnicí najdete symbol deštníku. Je to označení společnosti Uniroyal které informuje o dokonalých vlastnostech pneumatik na mokré vozovce. Spojení směrového dezénu a moderní gumové směsí model charakterizuje vynikající přilnavost na vodě a její dobré odvádění. Následkem je bezpečnost na nejvyšší úrovní. Potvrzení najdeme v komentářích uživatelů.

Můžeme přečíst „Jsou skvěle, zejména v dešti. Při vjezdu v hlubší vodu cítím jako by její nebylo”.

Uniroyal značka, která patři k německému koncernu Continental – jednoho s největších i nejznamějších výrobců pneumatik na světě.

 

 

Koupit pneumatiky Uniroyal RainExpert

 

Continental ContiPremiumContact 2 (průměrná známka 5,1)

Continental ContiPremiumContact 2

Continental ContiPremiumContact 2 jedná s nejlepších pneumatik ve své třídě (několikanásobně doporučena testy ADAC a největší časopisy). Pneumatiky jsou doporučovány řidiči.

Mnoho uživatelů zdůrazňují komfort cestování na pnaumatikách Continental ContiPremiumContact 2 protože dokonálé potačují nerovnosti a negenerují hluku.

Model vybaven v moderní asymetrický dezén, který zajišťuje nejvyšší výkony nezávislé podle atmosferických podmínek a při vyšších rychlostech.

 Continental německy koncern vyrábějící nejvyšší kvality pneumatiky. Společnost je jeden s lídru v branží.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiPremiumContact 2

 

Goodyear DuraGrip (průměrná známka 4,9)

Goodyear DuraGrip

Goodyear DuraGrip letní pneumatika třídy premium, která dokonalé se osvědčují v menších a větších osobních vozidlech. Pneumatika v letech 2008-2012 řádně byla doporučována v testech německé organizace ADAC.

Model Goodyear DuraGrip nabízí velmi dobrou přilnavost, Jak napsal jeden s uživatelů „podle mého názoru jejích nejlepší výhodou jsou odvádějí, přilnavost na suché vozovce a dobrý výkon v zatáčkách”.

V názorech se ukazují jiné výhody pneumatik „Odolnost je dodatečnou výhodu pneumatiky – přejel jsem na nich kolem 30 tis. km a spotřeba byla neviditelná“. Někteří vzpomínají o tiché prací a dobrým potlačení nerovností.

Dobré, všestranné výkony modelu jsou zásluhou mezí jinými asymetrického dezénu.

Výrobce pneumatik, americká společnost Goodyear se pokláda jako jeden s lídrů v branži.

Má více než stoletou zkušenost v výrobě a  uvedla na trh mnoho inovací.

 

Koupit pneumatiky Goodyear DuraGrip