Názory řidiči usnadní výběr pneumatik. Náš žebříček přivede Vám nejlepší pneumatiky na letní sezón 2014.

Díky více než 70 tis. názoru, které napsali řidiči na našem webu, můžete se seznámit s nejlepší modely letní sezóny 2014. Model uvedené níže jsou představene dle hodnocení uživatelů. Aby ještě dále usnadnit výběr jedna s pneumatik v žebříčku je označena značkou „Oponeo Doporučuje”, který naznačují, že pneumatika je velmi zajímavá.

Na pneumatikách o rozměru 225/50 R17 jezdí mimo jiné: : Lancia Dedra, Seat Cordoba, Toledo, Ibiza, VW Golf, Polo, Vento.

 

Nejlepší letní pneumatiky 225/50 R17 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Dunlop SP Sport Bluresponse5,3Prohlédněte si nabídku
2. Uniroyal RainExpert5,2Prohlédněte si nabídku
3. Nokian Line5,2Prohlédněte si nabídku
4. Fulda ECOCONTROL HP5,1Prohlédněte si nabídku
5. Goodyear EFFICIENTGRIP5,0Prohlédněte si nabídku

*stav v 16 XII 2013
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Dunlop SP Sport Bluresponse (průměrná známka 5,3)

Dunlop SP Sport Bluresponse

Skoro polovina hodnotitelů pneumatiku ukázala, že její výkony jsou vynikající. Více, až 43% přiznala pneumatice velmi dobrou známku. Až 97% uživateli pneumatiky doporučuje její svým známým.

Pneumatiky Dunlop získaly další uznání od odborníků, co je způsobeno dokonalým výkonům na každé letní vozovce. Pneumatika poskytuji úspornou spotřebu paliva, velmi dobré brzdění, bezpečnost v zatáčkách a rychlou reakce na manévry řidičů.

Všichni výkony jsou zásluhou moderního asymetrického dezénu běhounu.

V roce 2013 pneumatika čtyřikrát měla první místo v testu pneumatik a jedenkrát třetí místo. O rok dříve pneumatika měla druhé místo v testu magazínu „Auto Motor und Sport”, a v zkoušku organizace TÜV SÜD měla nejlepší výkony na mokré vozovce, nízký valivý odpor a optimální výše hluku.

Dunlop výrobce pneumatik nejvyšší třídy, který má už 34. vítězství v závodech 24h Le Mans. Společnost patři ke koncernu Goodyear.

 

Koupit pneumatiky Dunlop SP Sport Bluresponse

 

Uniroyal RainExpert (průměrná známka 5,2)

Uniroyal RainExpert

Uniroyal RainExpert pneumatika často hodnocena řidiči. Až 60% uživatelů pneumatiky přiznalo známku velmi dobrá, více než 30% považuje jí jako vynikající! Nejlepším důvodem úspěchu pneumatiky že 96% doporučuje jí svým známým.

Uniroyal výrobce přede vším dešťových pneumatik, proto není překvapivé, že nejvyšši hodnocení řidiči parametry jsou výkony na mokré vozovce. Uživatelů těší dokonalý vztah cenu ke kvalitě pneumatiky. Pneumatiku charakterizuje ticha práce a výborná přilnavost v každých podmínkách, s kterými můžeme se setkat v létě.

Dokonalé výkony za každé letní podmínky potvrzují názory řidiči co je důvodem označovaní pneumatiky značkou kvality „Oponeo Doporučuje”.

Skvěle výkony poskytuje směrový dezén (nejlepším řešením pro déšť).

Uniroyal belgický výrobce pneumatik střední třídy, který se specializuje ve výrobě dešťových pneumatik. Společnost patři ke koncernu Continental.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal RainExpert

 

Nokian Line (průměrná známka 5,2)

Nokian Line

Pneumatika sebrala do té doby 181 názorů. Až 56% uživatelů hodnotilo její výkony na velmi dobrou známku, 36% na vynikající známku. Více než 95% řidiči doporučuje teto pneumatiky.

Během čtení článků o pneumatikách snadno poznamenat, že mnoho uživatelů oceňují výkon Nokian Line který se charakterizuje vysokým komfortem jízdy, nízkým válivým odporem (má vliv na nízkou spotřebu paliva), dokonalou přilnavosti na každé letní vozovce (také v zatáčkách) a velmi atraktivním vzhledem.

Výkony pneumatiky poskytuje moderní, asymetrický dezén pneumatiky, který má dobré provozní vlažnosti na každé letní vozovce.

Nokian Line pneumatika „doporučovaná” a „velmi doporučovaná” v testech letních pneumatik provedených ADAC, ACE/GTÜ a magazínem „Auto Bild” v 2013 roce. Ve stejném roce pneumatika měla 2. místo v testu „Auto Motor und Sport” v rozměru 205/55 R16 V.

Nokian je nezávislý finský výrobce pneumatik nejvyšší třídy.

 

Koupit pneumatiky Nokian Line

 

Fulda ECOCONTROL HP (průměrná známka 5,1)

Fulda ECOCONTROL HP

Pneumatika má na svém účtu už 120 názorů. Mezí jinými 69 názorů (57%) byla hodnocena známkou velmi dobrou. Dobré provozní vlažnosti působí, že 98% uživatelů doporučuje pneumatiky.

Největší výhody toho modelu pneumatiky jsou: rychlé a úspěšné odvádějí vodu, dobré parametry na suché vozovce, dokonalé brzdění a rozjezd (také při větším zatížení). Kromě toho řidiči si všímají na povolnou a rovnoměrnou spotřebu pneumatiky a vysoký komfort jízdy. Uživatele pneumatik mluví, že ke koupení překvapilo jejích především dobré názory a vztah ceny ke kvalitě pneumatiky.

Pneumatika dosahuje významných výsledků díky modernímu, asymetrickému dezénu běhounu.

Model může se pochválit velmi dobrými výsledky v 4 testech pneumatik provedených v 2013 roce (ADAC, ACE/GTÜ, „Auto Bild” a  „Auto Motor und Sport”).  Pneumatika byla také na 3. místu v testech pneumatik ACE/GTÜ v rozměru 205/55 R16 v 2012 roce.

Fulda německý výrobce pneumatik střední třídy, společnost patři ke koncernu Goodyear.

 

Koupit pneumatiky Fulda ECOCONTROL HP

 

Goodyear EFFICIENTGRIP (průměrná známka 5,0)

Goodyear EFFICIENTGRIP

59% uživatelů pneumatik hodnotilo její na velmi dobrou, Model doporučovaný je 92% řidiči.

 „Nádherný komfort jízdy”. „v zatáčkách jede jak po rovně“, „zaskočil mě jejích valivý odpor”, „vozidlo se pevně provádí” -  to jen některé komentáře řidiči. Pneumatiku charakterizuje dobré výkony na každé letní vozovce, jednoduché cestě a zatáčkách.

Dokonalé jízdní parametry jsou zásluhou moderního, asymetrického dezénu.

Goodyear americký, ceněný na světě výrobce pneumatik nejvyšší třídy. Ke koncernu Goodyear patři společnosti: Dębica, Sava, Fulda, Dunlop.

 

Koupit pneumatiky Goodyear EFFICIENTGRIP