Podívejte se na nejlepší modely letních pneumatik v rozměru 225/45 R17 vybraných podle názorů uživatelů. Dozvíte se, jaké pneumatiky jsou řidiči nejvíce doporučovány. Vybírejte to nejlepší pro své vozidlo.

V článku naleznete popis nejlepších modelů letních pneumatik v rozměru 225/45 R17. Žebříček modelů byl sestaven na základě více než 70 tisíc názorů uvedených na webu – jeho cílem je usnadnění výběru i náročnějšímu řidiči. Podívejte se, jak o jednotlivých pneumatikách mluví ostatní uživatelé a vyberte si model přizpůsobený vašemu vozidlu a vašemu stylu jízdy.

Pneumatiky v rozměru 225/45 R17 jsou nejčastěji montovány na ráfcích vozidel: Alfa Romeo Giulietta, GT, Spider; Audi A3, RS4, TT; BMW M3, Seria 3, Z4; Mercedes CLK, Klasa A i C; Opel Zafira; Renault Megane; Seat Leon; Volvo C70; VW Golf, Jetta, Passat, Scirocco.

 

Nejlepší letní pneumatiky 225/45 R17 dle uživatelů OPONEO

Model PneumatikyZnámka* 
1. Dunlop SP SportMaxx RT5,4Prohlédněte si nabídku
2. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 25,4Prohlédněte si nabídku
3. Goodyear Efficientgrip Performance5,3Prohlédněte si nabídku
4. Continental ContiSportContact 55,1Prohlédněte si nabídku
5. Toyo Proxes T1 Sport5,1Prohlédněte si nabídku

*stav v 9 XII 2013.
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka

 

Dunlop SP SportMaxx RT (průměrná známka 5,4)

Dunlop SP SportMaxx RT

Dunlop SP SportMaxx jsou moderní letní pneumatiky určené osobním vozidlům s větším výkonem motoru. Model získal známku dobrá v testu ADAC v roce 2013.

V hodnocení jednotlivých uživatelů se dočítáme, že se ve výkonech tohoto modelu snoubí výborná přilnavost s vysokým komfortem jízdy.

Pneumatiky Dunlop SP SportMaxx RT jsou během jízdy tiché, což je během cestovaní obrovskou výhodou. Pneumatika poskytuje bezpečnost na mokré vozovce, na vysoké úrovni se nachází rovněž přilnavost na suché vozovce.

Pneumatika je vybavena asymetrickým dezénem, který dokonale funguje při dynamickém stylu jízdy.

Model Dunlop SP SportMaxx RT je montován jako originální vybavení vozidel Mercedes-Benz A 45 AMG, Renault Clio RS 200 EDC nebo Nissan Qashqai.

Dunlop jsou pneumatiky britské značky, která patři k americkému koncernu Goodyear – jednoho z lídrů v pneumatikářské branži.

 

Koupit pneumatiky Dunlop SP SportMaxx RT

 

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (průměrná známka 5,4)

Goodyear Eagle F1 Asymetric 2

Goodyear Eagle F1 Asymetric 2 je letní pneumatika určená dynamickým osobním vozidlům. Pneumatika byla doporučována mj. v testu britského časopisu EVO a v německém Auto Zeitung", "Auto Bild" a "Auto Test".

Podle uživatelů našeho webu poskytuje pneumatika efektivní brzděnía  dokonalé jízdní vlastnosti během prudkých manévrů. Jízda na těchto pneumatikách je charakterizována velkou mírou předvídatelnosti, která je velmi důležitá hlavně při vyšších rychlostech. V hodnocení bývá často uváděno, že pneumatiky poskytují za jízdy vysokou úroveň pohodlí a nevytvářejí hluk.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 představuje pneumatiku vybavenou asymetrickým dezénem (dělící se na část vnější a vnitřní). Takové řešení je ideální právě u pneumatik o větších rozměrech.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 je montována jako originální vybavení v modelech vozidel Ford Focus ST, Porsche 911, Boxster, Mercedes-Benz třídy B, S, CLS, CLA, BMW sérii 1, Audi Q3, Renault Clio RS.

Značka Goodyear je jedním z předních výrobců pneumatik, využívajícího moderní technologická řešení.

 

Koupit pneumatiky Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

 

Goodyear Efficientgrip Performance (průměrná známka 5,3)

Goodyear Effcientgrip Performance

Goodyear EfficientGrip Performance je všestranně vyžitelný výrobek stejnojmenného amerického koncernu. Model byl vyvinut speciálně na luxusní sportovní vozidla a stejně tak na vozidla střední třídy. Pneumatika zažila premiéru v roce 2013 a získala uznání specialistů po celém světě (hodnocení v testech ADAC, ACE/GTU, "Auto Bild", "Auto Motor und Sport" a "Auto Zeitung").

Pneumatika poskytuje velmi dobrou přilnavost zároveň na suché i mokré vozovce. V názorech uživatelů převládají komentáře, zdůrazňující dokonalou reakci na prudké točení volantu a zdůrazňující bezpečnost jízdy.

Další výhodou této pneumatiky je adaptabilita na povrchové nerovnosti, což se odráží v komfortu jízdy. Někteří řidiči zaznamenali během jízdy na těchto pneumatikách také snížení spotřeby paliva.

Pneumatiky Goodyear EfficientGrip Performance jsou originálně montované v MG3.

Pneumatika jevybavena moderním asymetrickým dezénem, který je zárukou dokonalých výkonů, bezpečnosti a pohodlí.

 

Koupit pneumatiky Goodyear Efficientgrip Performance

 

Continental ContiSportContact 5 (průměrná známka 5,1)

Continental CotiSportContact 5

Continental ContiSportContact 5 je moderní pneumatika, která byla vyvinuta speciálně pro osobní vozidla s vysokým výkonem motoru. Pneumatika byla doporučována v testech německé organizace ADAC v roce 2013.

Podle uživatelů se tato pneumatik dobře chová na suché i mokré vozovce, což je zapříčiněno užitím moderní technologie ve výrobě směsi a v produkci. Model charakterizuje dokonalá přilnavost během rychlé jízdy.

Pneumatiky poskytují vysokou úroveň bezpečnosti a výjimečný komfort cestovaní. Pneumatika byla projektovaná s cílem potlačit hlučnost a současně zvýšit přispůsobivost na povrchové nerovnosti. Dokonalé výkony jsou především zásluhou asymetrického dezénu.

Continental ContiSportContact 5 jsou pneumatiky skvělé kvality a dokonalých výkonů v každých podmínkách, dostaly označení „Oponeo doporučuje”.

Pneumatiky Continental jsou montovány jako součást vybavení v typech vozidel jako Daimler, BMW, GM, Ford, Audi, Porsche.

Continental ContiSportContact 5 zastupují pneumatiky německé značky, jedné z nejlepších na trhu, pneumatiky značky Continental jsou vyráběné na základě nejvyspělejších technologií.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiSportContact 5

 

Toyo Proxes T1 Sport (průměrná známka 5,1)

Toyo Proxes T1 Sport

Toyo Proxes T1 Sport představují takový typ pneumatik, jenž je určen řidičům preferujícím dynamickou a agresivní jízdu. Model je určený osobním vozidlům vyšší třídy o sportovním charakteru. Model je doporučovaný v prestižních testech organizace ADAC.

V komentářích řidičů nacházíme ocenění velmi dobré přilnavosti, komfortu a tiché jízdy.

Model je vybaven moderním asymetrickým dezénem, který je vyráběn na základě nejvyspělejší technologie z využitím dvou různých směsí ve vnitřní a vnější části pneumatiky. Pneumatika poskytuje přilnavost na suché i mokré vozovce, stabilitu v zatáčkách a dobré brzdění.

Společnost Toyo je japonským výrobcem pneumatik, jehož název je často skloňovaný v souvislosti s motosportem. Pneumatika Toyo Proxes T1 Sport tvoří originální vybavení sportovních vozidel značky Audi v linii S a RS.

 

Koupit pneumatiky Toyo Proxes T1 Sport