Podívejte se které pneumatiky o rozměru 195/50 R15 nejčastější vybírají uživatele. Srovnejte modely a vyberte tento který splňuje Vaše očekávání.

Více než 70 tisíc názorů uvedených na webu usnadní výběr dokonce vybíravému řidičovi. Podívejte se jak o jednotlivých pneumatikách mluví řidiči stejní jako Vy a vyberte si model přizpůsobený do svého vozidla a stylu jízdy. Jedna s pneumatik  zůstala označena znakem „Oponeo doporučuje” dle mnoha pozitivních komentáři a jedinečné jízdní vlastností.

Na pneumatikách v rozměru 195/50 R15 jezdí mimo jiné .: Ford Fiesta, Puma, Lancia Dedra, Mitsubishi Colt, Lancer, Seat Toledo, Volkswagen Corrado, Golf

 

Nejlepší letní pneumatiky 195/50 R15 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatiky   Známka* 
1. Goodyear Efficientgrip Performance5,3Prohlédněte si nabídku
2. Uniroyal RainExpert25,2Prohlédněte si nabídku
3. Nokian Line5,2Prohlédněte si nabídku
4. Toyo Proxes T1-R5,1Prohlédněte si nabídku
5. Uniroyal Rainsport 25,0Prohlédněte si nabídku

*stav v 19 XII 2013
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Goodyear Efficientgrip Performance (průměrná známka 5,3)

Goodyear Efficientgrip Performance

Goodyear Efficientgrip Performance pneumatiky třídy premium zajištující vysokou kvalitu a nejlepší výkon.

„Pneumatiky jsou tiché, výborně se chovají na mokré vozovce, dokonce i kleslá spotřeba paliva”, „příslušně odvádějí vodu a obyčejně dají obrovskou přesnost jízdy!” – také názory převládají mezí komentáři o Efficientgrip Performance.

Asymetrický dezén se skládá s vnitřní a externí části a zajišťují odvádění vodu a příslušné chovaní pneumatiky na suché vozovce.

Goodyear Efficientgrip Performance získal uznání specialistů, kteří provedli testy a jen v 2013 roce  obdržel vysoké známky v žebříčku mj. : „Auto Bild”, ADAC, „Auto Motor und Sport”, „Auto Zeitung”.

Goodyear je jeden největších světových výrobců pneumatik.

 

Koupit pneumatiky Goodyear Efficientgrip Performance

 

Uniroyal RainExpert (průměrná známka 5,2)

Uniroyal RainExpert

Uniroyal RainExpert pneumatika střední třídy, která spojují vysokou kvalitu s atraktivní cenu.

Naši uživatelé v názorech chválí zvláště chování pneumatiky v dešti. „Výborné odvádění vodu umožňuje pohodlnost jízdy ze stoprocentní přilnavosti” „auto se dobře drží na silnici, v zatáčkách jede se dokonalé dokonce i při vysoké rychlostí” – jsou jen dva s pěti set komentářů, které zdůrazňují výjimečné vlastností pneumatiky.

V roce 2012 Uniroyal RainExpert 195/65 R15 byla na třetím místě v testu „Auto Motor Und Sport”.

Model je vybavey směrovým, hydrodynamickým dezénem, působí proti tvorbě viru pod pneumatikou a zajišťuje nejlepší výkon.

Uniroyal je světový lídr výroby pneumatik určených pro jízdu na mokré vozovce.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal RainExpert

 

Nokian Line (průměrná známka 5,2)

Nokian Line

Nokian Line pneumatika třídy premium vytvořena s myšlenkou o řidiči kteří oceňují komfort a bezpečnost jízdy ve všech podmínkách.

Více než 90% uživatelů Nokian Line doporučuje model svým známým „velmi dobré pneumatiky, které doporučují všem, kteří chtějí mít dobrý značkový výrobek za nízkou cenu” – můžeme přečíst v uvedeným na naším webu komentáři.

Asymetrický dezén díky rozdělení na vnitřní a externí částí poskytuje universální výkony.

Pneumatika v roce 2013   obsadila vysoké místo v sezónních testech (ADAC v rozměru 185/60 R15 H – známka dobrá, „Auto Motor und Sport” v rozměru 205/55 R16 V – 2. místo).

Nokian nezávislý výrobce z Finska, specializující se v výrobě pneumatik přizpůsobených k   proměnným evropským klimatickým podmínkám.

 

Koupit pneumatiky Nokian Line

 

Toyo Proxes T1-R (průměrná známka 5,1)

Toyo Proxes T1-R

Toyo Proxes T1-R pneumatika třídy premium poskytuje nejlepší jízdní slavností a komfort řízení ve všech podmínkách.

Řidiči oceňují tichou práce pneumatiky a její chování na mokré vozovce „Skvělé na mokrou a suchou vozovku”, „auto drží se za jízdy jak vlak na železničních”, „na mokré vozovce velmi dobře odvádějí vodu – dokonce pří větších rychlostech není aquaplanning” – jsou jen některé s pozitivních komentářů o Toyo Proxes T1-R.

Pneumatika zůstala vytvořena pro osobní vozidla o vysokým výkonu motoru a sportovním charakteru, Směrový dezén zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti na mokré vozovce a má pozitivní vliv na délku dráhy brzdění vozidla.

Dokonalá kvalita směsí a jiné látky použité při výrobě Toyo Proxes T1-R – poskytují vysoký komfort jízdy a také odolnost proti poškození a spotřebě.

Pneumatika zůstala vyznamená značkou „Oponeo doporučuje” z důvodu na chovaní na cestě v každých podmínkách a více než půl tisíc komentářů spokojených řidiči.

Toyo se specializuje na výrobu pneumatik mající vysoký výkon, které jsou používaný řidiči v motorových sportech z důvodu na dokonalé jízdní vlastnosti.

 

Koupit pneumatiky Toyo T1-R

 

Uniroyal Rainsport 2 (průměrná známka 5,0)

Uniroyal Rainsport 2

Uniroyal Rainsport 2 pneumatika třídy premium určena k vozidlům s výkonným motorem a sportovními vlastnostmi.

„Auto přilehlá k cestě, senzační přilnavost”, „Nikdy jsem neměl lepších pneumatik”  – také komentáře se tykající Uniyoral Rainsport 2 můžete přečíst na našem webu.

Směrový dezén poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti, chrání před aguaplanningiem a garantuje náležitou trakce v každých podmínkách. Unikátní křemitá směs zvyšuje přilnavost v širokém rozsahu teplot.

Uniroyal americká značka, které historie sahá konce XIX století. Teď patři ke koncernu  Continental.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal Rainsport 2