Přemýšlíte o tom, které zimní pneumatiky o rozměru 185/60 R15 jsou nejlepší? Nápomocnými při výběru jsou názory jiných řidičů. Podívejte se, jaké modely v tomto rozměru doporučují naši uživatelé.

V níže uvedeném článku najdete přehled nejlepších pneumatik 185/60 R15 dle názorů uživatelů našeho portálu. Databáze názorů na pneumatiky Oponeo je jednou z největších na světě (máme jich už více než 70 tisíc). Poznejte názor na pneumatiky řidičů, jako jste vy. V přehledu najedete také informaci, který model pneumatiky z přehledu nejvíce doporučujeme.

185/60 R15 je oblíbený rozměr pneumatik pro automobily: Citroen C3; Opel Adam; Hyundai I20; Opel Meriva; Peugeot 1007; Renault Clio; Renault Modus; Seat Ibiza; Škoda Octavia; Toyota Yaris a VW Polo.

 

Nejlepší zimní pneumatiky 185/60 R15 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatiky Známka*  
1. Goodyear UltraGrip 8 4,4 Prohlédněte si nabídku
2. Michelin Alpin A4 4,4 Prohlédněte si nabídku
3. Continental ContiWinterContact TS850 4,4 Prohlédněte si nabídku
4. BFGoodrich G-Force Winter 4,2 Prohlédněte si nabídku
5. Kleber Krisalp HP2 4 Prohlédněte si nabídku

*stav v září 2013.
Platí stupnice známek 1–5, kde 5 je nejvyšší možná známka.

 

Goodyear UltraGrip 8 (průměrná známka 4,4)

Goodyear UltraGrip 8.

Goodyear UltraGrip 8

Goodyear UltraGrip 8 je model, který byl vyroben na základě moderních technologií – do prodeje byl uveden v roce 2011.

Uživatelé, kteří jezdí na těchto pneumatikách, nejvíce si cení jejich dokonalého chování na sněhu. K největším přednostem tohoto modelu patří řádné projíždění zatáčkami, krátká brzdná dráha na sněhu a bezproblémová jízda v kopcovitém terénu.

Řidiči také chválí v názorech velmi dobré chování pneumatiky na suché a mokré vozovce. Většina názorů dokazuje, že si pneumatika umí dobře poradit v zimě na každém typu silnice.

Model má směrový dezén běhounu, který se nejlépe osvědčuje v zimě.

Goodyear UltraGrip 8 je také jednou z nejvýše hodnocených pneumatik v testech motoristických časopisů a organizací.

Goodyear je značka pneumatik pocházející z USA. Pneumatika se montuje jako tovární výbava pro BMW série 1.

 

Koupit pneumatiky Goodyear UltraGrip 8

 

Michelin Alpin A4 (průměrná známka 4,4)

Michelin Alpin A4.

Michelin Alpin A4

Michelin Alpin A4 je jedna z nejoblíbenějších a nejlepších zimních pneumatik.

Dle našich uživatelů se pneumatika dokonale chová v těžkých situacích v zimě. Lze bez problému vyjet ze zasněženého parkoviště, vyjet do kopce nebo provést nenadálý manévr.

Model dokonale odvádí vodu a stejně dobře si vede na suché vozovce.

O vysoké třídě pneumatiky Michelin Alpin A4 svědčí mnoha ocenění, která získala v testech motoristických organizací a časopisů z celého světa. Je to výrobek vysoké třídy, který zajišťuje nejvyšší úroveň bezpečí za různých podmínek.

Jak se sluší na dobrou zimní pneumatiku, model má směrový dezén běhounu.

Michelin je francouzský výrobce pneumatik – jeden z lídrů na trhu. Model Michelin Alpin A4 doporučují výrobci automobilů jako Renault, Citroen, Nissan, Peugeot, Audi, Mercedes a VW.

 

Koupit pneumatiky Michelin Alpin A4

 

Continental ContiWinterContact TS850 (průměrná známka 4,4)

Continental ContiWinterContact TS850.

Continental ContiWinterContact TS850

Continental ContiWinterContact TS850 je moderní pneumatika, která se na trhu objevila v roce 2012. Model velmi rychle získal uznání řidičů.

V názorech si můžete přečíst, že pneumatika si umí dokonale poradit se zdoláváním kopců a obtížného stoupání. Bezproblémová je také jízda na sněhu a sněhové břečce. Řidič má kontrolu nad automobilem také při manévrování a otáčení.

Další předností pneumatiky Continental ContiWinterContact TS850 je tichý chod, který se projevuje v pohodlí při cestování. Spotřeba zůstává na dobré úrovni dokonce i při dynamickém stylu jízdy.

Pneumatika je vybavena směrovým běhounem – nejlepším pro zimní podmínky.

O třídě pneumatiky svědčí také ocenění, která získala v testech motoristických časopisů a organizací.

Continental je německá značka pneumatik, kterou doporučují mj. Daimler, BMW, General Motors, Audi, Ford, Porsche a tuningové firmy AMG a Brabus.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiWinterContact TS850

 

BFGoodrich G-Force Winter (průměrná známka 4,2)

BFGoodrich G-Force Winter.

BFGoodrich G-Force Winter

BFGoodrich G-Force Winter je oblíbená zimní pneumatika, kterou si vyzkoušelo mnoho řidičů.

K jejím největším přednostem patří chování v typicky zimních podmínkách – na sněhu, ledě a sněhové břečce. Při jízdě na pneumatikách BFGoodrich G-Force Winter má řidič pocit stability a kontroly nad automobilem.

Model je vybaven směrovým dezénem běhounu. Takový vzorek se dokonale osvědčuje v zimě – umožňuje řádné odvádění vody a sněhové břečky.

Řidiči ve svých názorech oceňují také atraktivní, sportovní vzhled této pneumatiky.

BFGoodrich G-Force Winter je moderní výrobek, který se vyznačuje dokonalým poměrem ceny a kvality. Jeho nákup se velmi vyplatí.

BFGoodrich je americká značka, která patří do koncernu Michelin.

 

Koupit pneumatiky BFGoodrich G-Force Winter

 

Kleber Krisalp HP 2 (průměrná známka 4)

Kleber Krisalp HP 2

Kleber Krisalp HP 2 je jedna z nejoblíbenějších zimních pneumatik.

Dle našich uživatelů pneumatika Kleber Krisalp HP 2 zajišťuje velmi dobrou přilnavost při rozjezdu, brzdění a jízdě v zatáčkách.

K jejím přednostem patří také odolnost vůči opotřebení a dobré tlumení nerovností. Je to pneumatika, která se vyznačuje dokonalým poměrem ceny a kvality.

Kleber Krisalp HP má směrový dezén běhounu. Takové řešení umožňuje rychlé odvádění vody a sněhové břečky zpod pneumatiky, což se projevuje ve stabilitě automobilu v obtížných podmínkách.

Kleber je francouzská značka patřící do koncernu Michelin – jednoho z největších výrobců pneumatik na světě. Pneumatiky jsou velmi často nabízeny jako dodatečná výbava pro automobily značky Škoda, Fiat, Kia nebo Hyundai.

 

Koupit pneumatiky Kleber Krisalp HP 2