Hledáte letních pneumatik pro své vozidlo v rozměru 215/60 R17? Podívejte se které modely pneumatik doporučují uživatele a vyberte si nejlepší pro sebe.

Máme už více než 70 tis. názorů o pneumatikách.  Sestavení pneumatik usnadní výběr nejlepších pro své vozidlo. Z nejlépe hodnocených pneumatik v rozměru 215/50 R17 vybrali jsme jedné, které zvláštně doporučujeme.

Na pneumatikách v rozměru 215/50 R17 jezdí také vozidla jako: Audi S4, Fiat Croma, Mitsubishi Eclipse, Renault Laguna nebo Volvo V60.

 

Nejlepší letní pneumatiky 215/50 R17 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Nokian Line5,2Prohlédněte si nabídku
2. Toyo Proxes T1-R5,1Prohlédněte si nabídku
3. Continental ContiSportContact 55,1Prohlédněte si nabídku
4. Goodyear EfficientGrip5,0Prohlédněte si nabídku
5. Dunlop SP Sport Fastresponse5,0Prohlédněte si nabídku

*stav v prosinci  2013.
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Nokian Line (průměrná známka 5,2)

Nokian Line

Nokian Line - pneumatiky vysoké třídy, které poskytují vyskou úroveň bezpečnosti, komfort a umožňuje omezení spotřeby paliva. V roce 2013 pneumatika získala vysoké místo v testech ADAC, ACE/GTU, "Auto Bild" a "Auto Zeitung". Pneumatika určená pro užitek v osobních vozidlech kompaktní, střední a vysoké třídy.

Dle naších uživatelů pneumatiky Nokian Line „auto se skvěle drží vozovky, dynamická jízda v zatáčkách na těchto pneumatikách dělá opravdu radost, valivý odpor je nižší, co se překládá na snížení spotřeby paliva, pneumatiky jsou odolné proti spotřebě – je to jejích velký plus”.

Model umožňuje náležité chování v zatáčkách na suché a mokré vozovce. Nokian Line díky vysokým výkonům umožňuje dynamickou jízdu a garance přilnavosti. Nízký valivý odpor pneumatiky umožňuje snížení úrovní spotřeby paliva. Právě této pneumatiky doporučujeme.

Model Nokian Line vybavený v asymetrický dezén, který poskytuje dobré provozní vlastností v různých podmínkách a také potlačení vibrace.

Výrobce pneumatiky, společnost Nokian, pocházející z Finska a specializující se ve výrobě pneumatik, které dokonalé jsou vhodné v těžkých podmínkách.

 

Koupit pneumatiky Nokian

 

Toyo Proxes T1-R (průměrná známka 5,1)

Toyo Proxes T1-R

Toyo Proxes T1-R pneumatika třídy premium o sportovní charakteristice. Model pneumatiky je nejlepším vybavením ve vozidlech s dynamickým charakterem a pro agresivní styl jízdy - doporučují jí řidiče profesionální a amatéři.

Na dobré úrovní jsou také jiné výkony toho modelu – „díky skvělé chovaní na suché vozovce jsem se vyhnal nehodě (brzdění skoro v místu od 70 km/h) a snížení spotřeby paliva o 15%”. Mnoho uživatelů oceňují také tichou práce pneumatiky.

Toyo Proxes T1-R pneumatika vybavena směrovým dezénem, který poskytuje dokonalé provozní vlastnosti.

Společnost Toyo Proxes T1-R - výrobce pneumatik z Japonska přecházejí v motorových sportech.

 

Koupit pneumatiky Toyo Proxes T1-R

 

Continental ContiSportContact 5 (průměrná známka 5,1)

Continental ContiPortContact 5

Continental ContiSportContact 5 jedná z nejpopulárnějších pneumatik své třídy. Pneumatiky jsou doporučovaný německou organizací ADAC. Poskytují dokonalý výkon v silnějším vozidle vyšší třídy a vozidlech typu SUV.

Komentáře uživatelů o modelů jsou pozitivní „Velmi dobré, skvělé se chovají v zatáčkách a na mokré vozovce jsou prostě ideální”. Pneumatika Continental ContiSportContact 5 všestranný výrobek „Pneumatika nemá nedostatku, skvěle se chová na cestě. Jízda v dešti není problém. Na suché vozovce také dobře. Je ticha a komfortní”.

Vysoká úroveň výkonu pneumatik je zásluhou asymetrického dezénu, který se skládá s dvou části - vnitřní a externí.

Pneumatiky Continental jsou montovány jako originální vybavení ve vozidlech značek: BMW, Audi, Ford, Porsche atd.

Continental německý výrobce pneumatik patřící ke skupině nejvíc zkušených a největších na světě.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiSportContact 5

 

Goodyear EfficientGrip (průměrná známka 5,0)

Goodyear EffcientGrip

Goodyear EfficientGrip osobní pneumatika patřící ke třídě premium - nejvyšší. Model doporučovaný v testech ADAC a časopisem „Auto Zeitung“ a „Auto Motor und Sport”.

Goodyear EfficientGrip pneumatika považovaná na trhu od let. V názorech můžeme přečíst, že „vozidlo dobře se chová, pneumatiky jsou tiché a během jízdy dobře fungují a poskytují prudké brzdění na suché vozovce”.

Model vybavený asymetrickým dezénem, který se spojují s externí a vnitřní častí. Tento rozdíl poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti v různých podmínkách.

Pneumatika montovaná jako originální vybavení vozidel: Fiat 500, 500C, Panda; Ford Focus, Mondeo; Mercedes Benz klasa B, CLS, klasa E, klasa S, Audi A6, VW Golf i Toyota Auris.

Výrobce pneumatik, společnost Goodyear - americká značka koncernu považovaného za lídra pneumatikářské branží.

 

Koupit pneumatiky Goodyear EfficientGrip

 

Dunlop SP Sport Fastresponse (průměrná známka 5,0)

Dunlop SP Sport Fastresponse

Dunlop SP Sport Fastresponse letní pneumatika třídy premium určená pro různé osobní vozidla. V letech 2007-2012 doporučovaný v testech organizace ADAC. Získal také uznaní specialistů s časopisu „Auto Zeitung”, „Auto Moto”, „Auto Motor und Sport“ a „Auto Zeitung”.

Model pozitivně hodnocený uživateli, v názorech můžeme přečíst, že mají dobré provozní vlažností, dobrou přilnavost v zatáčkách - také pří větších rychlostech. Pneumatiky poskytují komfort jízdy a tichou práce. Dunlop SP Sport Fastresponse jsou velmi všestranné.

Dunlop SP Sport Fastresponse – značka vybavena asymetrickým dezénem, který se skláda s dvěma částmi - vnitřní a externí poskytuje vysoké výkony (bezpečnost a komfort) v různých atmosférických podmínkách.

Dunlop britská značka pneumatik, která patři k lídrů pneumatikářské branži – americký koncern Goodyear.

 

Koupit pneumatiky Dunlop SP Sport Fastresponse