Hledáte nejlepší letní pneumatiky, ale nevíte, které si vybrat? Přečtěte si, které modely o rozměrech 185/65 R15 doporučují ostatní řidiči. K tématu vám přinášíme následující článek.

V článku představujeme žebříček nejlepších letních pneumatik v rozměru 185/65 R15 dle názorů uživateli OPONEO. V naše databáze názorů máme už více než 70 tisící komentářů řidiči tykajících se pneumatik. V žebříčku najdete také pneumatiky doporučovaný Námi.

Pneumatiky v rozměru 185/65 R15 jsou nejčastěji montovány na ráfcích vozidel (podle generace, motoru, objemu atd.): Alfa Romeo 147, 156, Audi 100, 80, A4, BMW Seria 3, Citroen C3, Xsara Picasso, Dacia Lodgy, Logan, Sandero, Fiat Punto, Punto Evo, Honda Accord, Hyundai i30, Mazda 626, Mercedes Klasa A, C, Nissan Almera, Primera, Opel Astra, Peugeot 207, 208, Volvo V40, V70, S40

 

Nejlepší letní pneumatiky v rozměru 185/65 R15 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Michelin Energy Saver+5,4Prohlédněte si nabídku
2. Continental ContiPremiumContact 55,3Prohlédněte si nabídku
3. Uniroyal RainExpert5,2Prohlédněte si nabídku
4. Bridgestone Ecopia EP1505,1Prohlédněte si nabídku
5. Kleber Dynaxer HP34,8Prohlédněte si nabídku

*stav v 16 XII  2013.
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Michelin Energy Saver+ (průměrná známka 5,4)

Michelin Energy Saver +

Michelin Energy Saver+ pneumatika třídy premium, která je lepší verze populárního Energy Saver. V roce 2013 pneumatika byla doporučovaná v testech organizace ADAC, ACE/GTU a magazínu "AutoBild".

Během čtení názorů pneumatik snadno poznamenat že mnoho uživatelů oceňují tichou práce a lehkost válení. Výkony mají vliv na komfort cestování a spotřebu paliva. Model pneumatiky umožňuje pohodlnou a levnou jízdu.

Jestli mluvíme o bezpečností cestování Michalin Energy Saver + poskytuje dokonalou přilnavost na suché a mokré vozovce. Model umožňuje náležité manévrování a krátkou dráhu brzdění.

Asymetrický vzorek dezénu moderní směsi garantují dobrý výkon.

Výrobce pneumatik Michelin je jeden s lídrů pneumatikářského průmyslu mající více než 100 lete zkušeností ve výrobě pneumatik.

 

Koupit pneumatiky Michelin Energy Saver+

 

Continental ContiPremiumContact 5 (průměrná známka 5,3)

Continental ContiPremiumContact 5

Continental ContiPremiumContact 5 jedná z nejlepších pneumatik svoje třídy. Model řádně získal vysoké hodnocení v testech pneumatik na celým světě (provedených mj. ADAC, ACE/GTU, "Auto Bild", "Auto Zeitung" a "Auto Motor und Sport").

Dle uživatelů pneumatiky Continental ContiPremiumContact 5 dokonalé odvádějí vodu dokonce během silného přívalového deště. Na suché vozovce model poskytuje krátkou dráhu brzdění a velmi dobrou přilnavost. Řidiči oceňují také potlačení nerovností zajištující vysoký komfort jízdy.

Continental ContiPremiumContact 5 bezpečná a komfortní pneumatika vybavená asymetrickým dezénem - takové řešení poskytuje dokonalé výkony při dynamické jízdě.

Continental německý koncern s rozsáhlými zkušenostmi ve výrobě pneumatik. Společnost považovaná je jako největší a nejvíc inovační výrobce pneumatik.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiPremiumContact 5

 

Uniroyal RainExpert (průměrná známka 5,2)

Uniroyal RainExpert

Uniroyal RainExpert velmi populární letní pneumatika, která je doporučena magazínem "Auto Motor und Sport" a vhodná pro většinu osobních vozidel.

Dle názorů uživatelů model poskytuje vyvážené výkony. Pneumatika Uniroyal RainExpert se osvědčuje na suché vozovce a během dešťů. Jízdu charakterizuje nízká úroveň hluku, dobré potlačení nerovností – prostě očekávaný komfort. Velkou výhodou jsou odolnost proti spotřebě a vztah ceny ke kvalitě.

Pneumatiky jsou vybaveny směrovým dezénem, a na jejích bočnici najdeme symbol deštníku. Označení používá společnost Uniroyal uvědomení uživatelů o dokonalých výkonech této pneumatik na mokré vozovce.

Uniroyal značka, která patři k německému koncernu Continental - jednoho s největších a nejvíc známých výrobců pneumatik na světě.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal RainExpert

 

Bridgestone Ecopia EP150 (průměrná známka 5,1)

Bridgestone Ecopia EP150

Bridgestone Ecopia EP150 moderní pneumatika třídy premium mající ekologické vlastnosti které umožňují snížení spotřeby paliva.

Dle uživatelů model poskytuje velmi dobrou stabilitu a přilnavost na suché vozovce, krátkou dráhu brzdění, dobré provozní vlastnosti a také během dešti pneumatika zajišťuje dobré výkony.

Na této pneumatice jízda je komfortní, všestranné dobré výkony poskytuje symetrický vzorek dezénu.

Úspěšné výkony modelu zůstaly oceňovaný testem ADAC, v kterých pneumatika byla doporučovaná.

Bridgestone japonský výrobce pneumatik, který zavádějí inovace a od let se přecházejí v motorových sportech.

 

Koupit pneumatiky Bridgestone Ecopia EP150

 

Kleber Dynaxer HP3 (průměrná známka 4,8)

Kleber Dynaxer HP3

Kleber Dynaxer HP pneumatika střední třídy, která dle uživatelů poskytuje dobré provozní vlastnosti na mokré a suché vozovce. Pneumatika je ticha a správně potlačuje nerovnosti, v názorech řidiči psali o komfortu jízdy a bezpečností.

Univerzální symetrický dezén působí, že jízda ne těchto pneumatikách v různých podmínkách a dlouhých odstupech je bezpečná a komfortní. Jednou s největších výhod je vztah ceny ke kvalitě.

Kleber francouzská značka pneumatik patřící k jedinému s lídrů – koncernu Michelin.

 

Koupit pneumatiky Kleber Dynaxer HP3