Podívejte se, které pneumatiky o rozměru 225/50 R17 nejčastější vybírají uživatele. Srovnejte modely a vyberte tento, který splňuje Vaše očekávání.

Více než 70 tisíc názorů uvedených na webu usnadní výběr dokonce vybíravému řidičovi. Podívejte se, jak o jednotlivých pneumatikách mluví řidiči stejní jako Vy a vyberte si model přizpůsobený do svého vozidla a stylu jízdy. Jedna s pneumatik zůstala označena znakem „Oponeo doporučuje” dle mnoha pozitivních komentáři a jedinečné jízdní vlastností.

Pneumatiky v rozměru 225/50 R17 jsou montovaný v modelech vozidel: Audi A4, A5, BMW Serii 5, Opel Zafira.

 

Nejlepší letní pneumatiky 225/50 R17 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Dunlop SP SportMaxx RT5,4Prohlédněte si nabídku
2. Toyo Proxes T1 Sport5,1Prohlédněte si nabídku
3. Uniroyal Rainsport 25,0Prohlédněte si nabídku
4. Nokian zLine5,0Prohlédněte si nabídku
5. Bridgestone Potenza S0014,8Prohlédněte si nabídku

*stav v 12 XII 2013
Platí stupnice známek 1–6, kde 6 je nejvyšší možná známka.

 

Dunlop SP SportMaxx RT (průměrná známka 5,4)

Dunlop SP SportMaxx RT

O pneumatice můžeme přečíst kolem 57 názorů řidiči. Více než polovina dala známku vynikající. 40% t velmi dobré známky, více než 90% řidiči doporučuje pneumatiky známým. Pneumatika zůstala vytvořena s myšlenkou o sportovních a luxusních vozidlech s vysokým výkonem motoru.

Pneumatika získala uznání řidiči díky provozním vlažnostem také při agresivním stylu jízdy. V názorech můžeme přečíst o dobrých provozních vlastnostech na každé letní vozovce, Tichá, sportovní a komfortní – také projevy nejčastěji můžeme přečíst v komentářích.

Součást, která poskytuje pneumatice dobré vlastnosti je její asymetrický dezén.

V roce 2013 pneumatika získala dobré hodnocení v testu ADAC v rozměru 225/45 R17 W/Y.

Dunlop SP SportMaxx RT montovaný jako originální vybavení v modelech vozidel mj.: Mercedes-Benz A 45 AMG, Renault Clio RS 200 EDC, Nissan Qashqai.

Dunlop známý výrobce pneumatik třídy premium. Společnost patři ke koncernu Goodyear.

 

Koupit pneumatiky Dunlop SP SportMaxx RT

 

Toyo Proxes T1 Sport (průměrná známka 5,1)

Toyo Proxes T1 Sport

47% uživatelů pneumatik její výkon jako velmi dobrý, až 97% doporučuje pneumatiky známým. Ideální vybavení osobních vozidel vyšší třídy o sportovním charakteru.

Řidiči oceňují stabilitu pneumatiky také při větších rychlostech. Velmi dobrá přilnavost na každé letní vozovce (zároveň během dynamické jízdy). Pneumatika dobře se chová v zatáčkách.

Asymetrický dezén a dvousložková gumová směs poskytují nádherné parametry pneumatiky.

V roce 2013 pneumatika získala známku „doporučovaná” v testu „Auto Bild Sports Cars”.

Toyo japonský výrobce pneumatik střední třídy. Společnost se specializuje ve výrobě sportovních pneumatik.

 

Koupit pneumatiky Toyo Proxes T1 Sport

 

Uniroyal Rainsport 2 (průměrná známka 5,0)

Uniroyal Rainsport 2

Pneumatika Rainsport 2 hodnotilo do té doby 249 řidiči. Až 58% přiznalo její velmi dobrou známku, a kolem 30% vynikající. Model pneumatiky zůstal vytvořeny s myšlenkou o většině populárních osobních vozidel.

Pneumatika poskytují velmi dobrý výkon na mokré vozovce, zároveň také na suché vozovce, Vysoko oceňovaný je vztah ceny ke kvalitě, jejích bezpečnost a pohodlí v každých letních podmínkách. Krátká cesta brzdění a pevný rozjezd charakterizuje pneumatiky.

Pneumatika poskytují velmi dobrý výkon na mokré vozovce, zároveň také na suché vozovce, Vysoko oceňovaný je vztah ceny ke kvalitě, jejích bezpečnost a pohodlí v každých letních podmínkách. Krátká cesta brzdění a pevný rozjezd charakterizuje pneumatiky.

Uniroyal Rainsport 2 v roce 2010 získal v testu pneumatik „Auto Motor und Sport” známku „doporučovaný”.

Uniroyal belgický výrobce pneumatik střední třídy, který se specializuje ve výrobě dešťových pneumatik. Společnost patři ke koncernu Continental.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal Rainsport 2

 

Nokian zLine (průměrná známka 5,0)

Nokian zLine

Polovina uživatelů pneumatiky hodnotila její jako velmi dobrá. 35% komentujících tento model hodnotilo jako vynikající. Pneumatika zůstala vytvořena s myšlenkou o řidičích majících radí rychlou jízdu.

Během čtení názorů o Nokian zL můžeme zjistit, že řidiči podtrhávají přilnavost a krátkou dráhu brzdění na každé letní vozovce. Pneumatiky garantují dobré provozní vlastnosti nejen na prostě draze a také v zatáčkách. Výrobek také oceňují řidiči, kteří preferují dynamickou jízdu.

Pneumatika funguje na základě moderního asymetrického dezénu, který poskytuje bezpečnou jízdu za každé letní počasí.

Nokian zLine zůstal označený značkou „Oponeo doporučuje”, protože pneumatiky zajištují dobré provozní vlastností v nejtěžších podmínkách a zatížení při dynamické jízdě.

V roce 2013 pneumatika získala známku „doporučována” v testu "Sport Auto".

Nokian výrobce pneumatik nejvyšší třídy s Finska.

 

Koupit pneumatiky Nokian zLine

 

Bridgestone Potenza S001 (průměrná známka 4,8)

Bridgestone Potenza S001

75% komentujících považují že Bridgestone Potenza S001 poskytují velmi dobrý výkon.  Více než 85% uživatelů pneumatiky doporučuje její známým. Model pneumatiky je výrobkem UHP, vytvořené k nejlepším sportovním vozidlům na světě.

Pneumatiky charakterizuje velmi dobrá přilnavost, nízká otěrnost, vysoký komfort jízdy (nízký hluk). Pneumatika dobré se chová na každé letní vozovce. Dynamické brzdění a rozjezd jsou skvěle.

Nádherné výkony poskytují moderní asymetrický dezén.

Španělský magazín „Neumáticos y Mecánica Rápida” označil pneumatiku Bridgestone Potenza S001 značkou „Pneumatika roku 2010”.

Bridgestone Potenza S001 jsou montovaný v továrnách vozidel: Mercedes-Benz třídy S, Ferrari 458 Italia, Aston Martin Rapide i Nissan 370Z Nismo.

 Bridgestone japonský výrobce pneumatik nejvyšší třídy. V letech 2007-2010 společnost dodávala pneumatiky k bolidu Formuli 1.

 

Koupit pneumatiky Bridgestone Potenza S001