Potřebujete zimní pneumatiky o rozměru 215/55 R17 a nevíte, pro který model se rozhodnout? S pomocí přichází náš přehled pneumatik, které doporučují jiní řidiči. Čtěte dále.

V článku najdete nejlepší modely zimních pneumatik 215/55 R17 dle názorů našich uživatelů. Naše databáze názorů patří k největším na světě (máme jich už více než 70 tisíc). Poznejte názory na pneumatiky řidičů, jako jste vy. V přehledu najdete také informaci, který model pneumatiky z přehledu nejvíce doporučujeme.

Pneumatiky 215/55 R17 mohou tvořit výbavu automobilů jako: Citroen DS4, Nissan Juke, Peugeot 407, Peugeot 5008, Subaru Forester, Toyota Avensis, Toyota Verso, Volvo V70, VW Beetle.

 

Nejlepší zimní pneumatiky 215/55 R17 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Goodyear UG8 Performance4,6Prohlédněte si nabídku
2. Nokian WR A34,3Prohlédněte si nabídku
3. Toyo Snowprox S9534,3Prohlédněte si nabídku
4. Bridgestone LM253,9Prohlédněte si nabídku
5. Falken HS4393,9Prohlédněte si nabídku

*stav v září 2013.
Platí stupnice známek 1–5, kde 5 je nejvyšší možná známka.

 

Goodyear UG8 Performance (průměrná známka 4,6)

Goodyear UG8 Performance

Goodyear UG 8 Performance je model vysoké třídy, který se dokonale osvědčuje na automobilech s vyšším výkonem.

Dle řidičů je to všestranná pneumatika, která se osvědčuje v podmínkách převládajících v zimě.

Model zaručuje vysokou úroveň bezpečnosti na sněhu, vodě a sněhové břečce. Umožňuje dynamickou jízdu také v obtížnějších podmínkách. Vyznačuje se dokonalým tahem a bezvadným zdoláváním zatáček.

Dalšími přednostmi této pneumatiky je dobré chování na suché vozovce a pohodlí při jízdě.

Stojí za to zmínit, že směrový běhoun pneumatiky je nejčastěji používaným vzorkem u zimních modelů.

Goodyear je americký pneumatikářský koncern – jeden z lídrů odvětví.

 

Koupit pneumatiky Goodyear UG8 Performance

 

Nokian WR A3 (průměrná známka 4,3)

Nokian WR A3

Nokian WR A3 je moderní pneumatika třídy premium, pocházející z mrazivého Finska. Byla navržena a testována v těžkých zimních podmínkách, což přispělo k tomu, že ideálně plní svou úlohu.

Dle našich uživatelů Nokian WR A3 umožňuje bezproblémovou jízdu v hlubokém sněhu a kolejích plných vody. Model se dokonale chová při projíždění zatáčkami – automobil je stabilní a není pociťováno charakteristické „plavání“.

Řidiči zdůrazňují také dobré jízdní vlastnosti na suchém povrchu a chybějící známky rychlého opotřebení. Nokian WR A3 je pneumatika, která se vyznačuje nejlepším poměrem ceny a kvality.

Model je vybaven asymetrickým běhounem, který se velmi dobře osvědčuje u silnějších automobilů a širších rozměrů pneumatik. O třídě pneumatik Nokian WR A3 svědčí také výsledky testů, které provádějí motoristické organizace a časopisy.

 

Koupit pneumatiky Nokian WR A3

 

Toyo Snowprox S953 (průměrná známka 4,3)

Toyo Snowprox S953

Toyo Snowprox S953 je zimní pneumatika, která se dle názorů řidičů dokonale osvědčuje na sněhu a sněhové břečce.

Model si velmi dobře umí poradit při každodenním používání jak ve městě, tak i mimo něj. Pneumatiky poskytují pocit bezpečí při zrychlování, brzdění a provádění manévrů.

K přednostem modelu Toyo Snowprox S953 patří také velmi tichý chod.

Pneumatika je vybavena směrovým běhounem. Je to nejčastěji používané řešení v případě zimních pneu. Dokonale odvádí vodu, sníh a bláto zpod pneumatiky, což se projevuje ve stabilitě automobilu během jízdy.

Toyo je japonský výrobce pneumatik. Výrobky značky se vyznačují vysokou kvalitou a často se používají v motoristických sportech.

 

Koupit pneumatiky Toyo Snowprox S953

 

Bridgestone LM25 (průměrná známka 3,9)

Bridgestone LM25

Bridgestone LM25

Bridgestone LM25 je pneumatika japonské značky, která patří k nejlepším a nejoblíbenějším na celém světě.

Naši uživatelé píšou, že model poskytuje výjimečnou jistotu v zimních podmínkách. Rozjezd probíhá bez prokluzu, řidič má na sněhu úplnou kontrolu nad vozidlem a brzdění je velmi rychlé a efektivní. Na vodě a sněhové břečce nevzniká jev plavání.

Velmi často se objevují názory uvádějící, že je to pneumatika bez slabých míst, protože se vyznačuje velmi dobrými jízdními vlastnostmi nejen v zimních podmínkách. Bridgestone LM25 si skvěle vede také na suchém povrchu a nevytváří obtěžující hluk.

Model je vybaven asymetrickým běhounem. Takové řešení se nejlépe osvědčuje v případě vozidel s vyšším výkonem, která jezdí na pneumatikách s velkou šířkou.

 

Koupit pneumatiky Bridgestone LM25

 

Falken HS439 (průměrná známka 3,9)

Falken HS439

Falken HS 439 je oblíbená zimní pneumatika vyrobená japonskou firmou, která patří do světoznámého koncernu Sumitomo. Pneumatiky značky se často používají ve sportovních závodech různého druhu.

V názorech našich uživatelů si můžete přečíst, že model si úžasně vede na sněhu a stejně dobře na suché silnici. Je to komplexní zimní pneumatika, které nevadí žádné podmínky vyskytující se v období od pozdního podzimu do brzkého jara.

Pneumatiky Falken HS 439 si umí dokonale poradit na zasněženém stoupání, velmi dobře odvádějí vodu a sněhovou břečku a také garantují krátkou brzdnou dráhu v nouzových situacích.

Model byl vybaven asymetrickým běhounem, který se nejčastěji používá v případě pneumatik pro silná vozidla.

Falken HS 439 dle uživatelů našeho portálu je jednou z nejlepších pneumatik ve své třídě.

 

Koupit pneumatiky Falken HS439