Prohlédněte si nejlepší zimní pneumatiky pro dodávky o rozměru 195/70 R15 dle názorů jiných řidičů. Vyberte si nejlepší pneumatiky pro svůj automobil. Čtěte dále.

V níže uvedeném článku najdete námi připravený přehled nejlepších pneumatik pro dodávky o rozměru 195/70 R15 na zimní sezónu. Vznikl na základě názorů přidaných do naší databáze uživateli portálu. Databáze názorů na pneumatiky Oponeo je jednou z největších na světě (máme jich už více než 70 tisíc). Poznejte názory na pneumatiky řidičů, jako jste vy. V přehledu najdete také informaci, který model pneumatiky z přehledu nejvíce doporučujeme.

Pneumatiky o rozměru 195/70 R15 se montují mimo jiné na automobily: Citroen Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Renault Master, Toyota Hiace a VW T4.

 

Nejlepší zimní pneumatiky 195/70 R15 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Michelin Agilis Alpin4,4Prohlédněte si nabídku
2. Nokian WR C Van4,4Prohlédněte si nabídku
3. Kleber Transalp 24,1Prohlédněte si nabídku
4. Pirelli Winter Chrono4,1Prohlédněte si nabídku
5. Firestone Vanhawk Winter3,7Prohlédněte si nabídku

*stav v září 2013.
Platí stupnice známek 1–5, kde 5 je nejvyšší možná známka.

 

Michelin Agilis Alpin (průměrná známka 4,4)

Michelin Agilis Alpin

Michelin Agilis Alpin je zimní pneumatika vysoké třídy určená pro dodávkové automobily. V názorech na tuto pneumatiku si můžete přečíst, že jí nevadí sníh, sněhová břečka nebo mokrá vozovka. Dle našich uživatelů Michelin Agilis Alpin přímo uchvacuje svým chováním na neodklizených silnicích. Zatížený dodávkový automobil velmi dobře reaguje na pohyby volantu a poskytuje řidiči pocit bezpečí. Mnoho řidičů zdůrazňuje také tichý a komfortní chod této pneumatiky.

Model je vybaven symetrickým běhounem, který se často používá na pneumatikách pro dodávky. Takové řešení zajišťuje optimální jízdní vlastnosti na zimních typech vozovky.

Model pneumatiky Michelin Agilis Alpin je nabízen jako zimní výbava automobilů Renault Master, Mercedes Sprinter, Iveco Daily, VW Crafter, Citroen Jumper.

Michelin je francouzský výrobce pneumatik, který patří k lídrům odvětví. Pneumatiky značky doporučují největší výrobci automobilů, odborníci z motoristických časopisů a organizací a obyčejní řidiči.

 

Koupit pneumatiky Michelin Agilis Alpin

 

Nokian WR C Van (průměrná známka 4,4)

Nokian WR C Van

Nokian WR C Van je zimní pneumatika vysoké třídy pro dodávkové automobily. Vyrobila ji firma, která jako první zavedla na trh zimní pneumatiky.

Dle názorů uživatelů se Nokian WR C Van vzorově chová v typicky zimních podmínkách. Model je schopen vykopat se z hlubokého sněhu a umožňuje rychlé a bezproblémové zastavení vozidla. Řidič má pocit bezpečí, když jede se zatíženým vozidlem po kluzké vozovce.

Model je vybaven asymetrickým běhounem. Řešení tohoto typu se uznává za technologicky nejpokročilejší.

Nokian je výrobce pneumatik z Finska. Jeho výrobky jsou navrhovány a testovány v nejextrémnějších podmínkách. Mimo jiné právě díky tomu vděčí za svou dokonalou kvalitu.

 

Koupit pneumatiky Nokian WR C Van

 

Kleber Transalp 2 (průměrná známka 4,1)

Kleber Transalp 2

Kleber Transalp 2 je zimní pneumatika, která poskytuje výjimečný pocit komfortu a bezpečí. Dle názorů řidičů při jízdě na nich nedochází ke smyku a jiným nesnázím.

Model si bezproblémově umí poradit při jízdě ve městě i mimo něj. Bezproblémové je také zdolávání kopcovitého terénu. Pneumatika zaručuje přilnavost na sněhu, sněhové břečce a vodě díky svému modernímu směrovému dezénu běhounu.

Naši uživatelé zdůrazňují také takové vlastnosti pneumatiky Kleber Transalp 2 jako tichý chod, dobré tlumení nerovností nebo odolnost vůči poškození.

 

Koupit pneumatiky Kleber Transalp 2

 

Pirelli Winter Chrono (průměrná známka 4,1)

Pirelli Winter Chrono

Pirelli Winter Chrono je model pneumatiky pro dodávky řazený do třídy premium. Jízda na těchto pneumatikách dává pocit jistoty a bezpečí. Model zajišťuje dokonalou přilnavost dokonce i při rychlé a velmi agresivní jízdě.

Moderní směrový běhoun zajišťuje bezproblémový rozjezd, brzdění a zrychlení na sněhu. Naši uživatelé si všímají, že veškeré manévrování na pneumatikách Pirelli Winter Chrono je rychlé a řádné.

Řidiči oceňují také skutečnost, že pneumatika nezpůsobuje žádné problémy během mnohaletého používání. Nákup tohoto modelu se velmi vyplatí.

Pirelli je italský výrobce pneumatik – jeden z největších v odvětví. Firma dodává pneumatiky mimo jiné pro seriál závodů Formule 1.

 

Koupit pneumatiky Pirelli Winter Chrono

 

Firestone Vanhawk Winter (průměrná známka 3,7)

Firestone Vanhawk Winter.

Firestone Vanhawk Winter je moderní zimní pneumatika. Dokonale se osvědčuje při každodenním používání dodávkového automobilu.

Dle řidičů model poskytuje vysokou jistotu při manévrování na kluzké vozovce. Bezproblémová je jízda v městském provozu a automobil neztrácí přilnavost při náhlých změnách rychlosti, brzdění nebo rozjezdu.

Firestone Vanhawk Winter je pneumatika vybavená směrovým běhounem – nejčastěji používaným na pneumatikách pro dodávky. Takové řešení zajišťuje optimální jízdní vlastnosti při jízdě se zatížením.

Velkou předností pneumatiky je také dokonalý poměr ceny a kvality.

Firestone je americká značka, která patří do japonského koncernu Bridgestone. Spojení japonské a americké technologické myšlenky se odráží ve výrobě vynikajících pneumatik, které oceňuje mnoho uživatelů.

 

Koupit pneumatiky Firestone Vanhawk Winter