V článku najdete nejlepší modely zimních pneumatik 185/70 R14 dle názorů našich uživatelů. Naše databáze názorů na pneumatiky patří k největším na světě (máme jich už více než 70 tisíc). Poznejte názory na pneumatiky řidičů, jako jste vy. V přehledu najdete také informaci, který model pneumatiky z přehledu nejvíce doporučujeme.

Pneumatiky o rozměru 185/70 R14 se nejčastěji montují na ráfky následujících automobilů (v pořadí dle ročníku): Mitsubishi Galant, Hyundai Sonata, Honda Civic, Opel Corsa D, Opel Vectra B, Peugeot 406, Renault Scenic, Subaru Impreza, Subaru Legacy, Toyota Camry, VW Bora.

 

Nejlepší zimní pneumatiky 185/70 R14 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Continental ContiWinterContact TS8504,4Prohlédněte si nabídku
2. Pirelli Snowcontrol Serie III  4,3Prohlédněte si nabídku
3. Nokian W+4,3Prohlédněte si nabídku
4. BFGoodrich G-Force Winter4,2Prohlédněte si nabídku
5. Uniroyal MS Plus 64,2Prohlédněte si nabídku

*stav v září 2013.
Platí stupnice známek 1–5, kde 5 je nejvyšší možná známka.

 

Continental ContiWinterContact TS850 (průměrná známka 4,4)

Continental ContiWinterContact TS850

Continental ContiWinterContact TS850 - pneumatika vysoké třídy, která je pravidelně vysoce hodnocena našimi uživateli.

Je to moderní výrobek, který je jednou z nejlepších nabídek pro zimní sezónu. Řidiči oceňují skutečnost, že Continental ContiWinterContact TS850 si umí poradit prakticky v každých podmínkách, se kterými se lze setkat v zimě. Směrový běhoun skvěle odvádí sníh, sněhovou břečku a vodu. Model zajišťuje přilnavost při rozjezdu, stabilitu při manévrování a krátkou brzdnou dráhu.

Mnoho uživatelů také oceňuje atraktivní vzhled tohoto modelu a dokonalé tlumení nerovností.

Model Continental ContiWinterContact TS850 je rovněž doporučován v testech motoristických organizací a časopisů.

Continental je německá značka pneumatik, kterou doporučují mj. Daimler, BMW, General Motors, Audi, Ford, Porsche a tuningové firmy AMG a Brabus.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiWinterContact TS850

 

Pirelli Snowcontrol Serie III (průměrná známka 4,3)

Pirelli Snowcontrol Serie III

Pirelli Snowcontrol Serie III je pneumatika třídy premium, jejíž kvalitu potvrzují kladné názory uživatelů.

K největším přednostem této pneumatiky dle názorů uživatelů patří dokonalé odvádění sněhu, krátká brzdná dráha a spolehlivé chování v zatáčkách. Model se chová bezproblémově v typicky zimních podmínkách. Garantuje přesné vedení vozidla a dává pocit jistoty a kontroly nad vozidlem.

Model Pirelli Snowcontrol Serie III je vybaven směrovým běhounem. Takové řešení se nejčastěji používá u zimních pneumatik, protože nejlépe odvádí sníh, vodu a sněhovou břečku.

Pneumatika byla mnohokrát testována a nejčastěji získávala známku „doporučovaná” nebo „velmi doporučovaná”.

Pirelli je italský výrobce pneumatik, který patří do skupiny nejlepších světových výrobců. Pneumatika Snowcontrol Serie III se montuje jako originální výbava na automobily Mini F56.

 

Koupit pneumatiky Prirelli Snowcontrol Serie III

 

Nokian W+ (průměrná známka 4,3)

Nokian W+

Nokian W+ je skvělá nabídka zimních pneumatik, o čemž svědčí hodnocení řidičů, kteří na nich jezdí.

Dle názorů uživatelů pneumatika zajišťuje perfektní přilnavost jak na mokré, tak i suché vozovce. V zimních podmínkách, pro které byla vyvinuta, zabraňuje nebezpečným smykům na sněhu a sněhové břečce. Na pneumatikách Nokian W+ lze bezproblémově zdolávat sypký sníh, provádět nouzové manévry nebo brzdit na zledovatělé vozovce.

V názorech si můžete také přečíst, že model Nokian W+ je tichý a komfortní. Přispívá to k tomu, že je vhodný jak pro město, tak i na dlouhé cesty (neunavuje při jízdě na větší vzdálenosti).

Nokian je finský výrobce pneumatik, který jako první zavedl na trh zimní pneumatiky. Výrobky značky jsou navrhovány a testovány v extrémních zimních podmínkách, což přispívá k tomu, že se vyznačují vynikající kvalitou.

 

Koupit pneumatiky Nokian W+

 

BFGoodrich G-Force Winter (průměrná známka 4,2)

 BFGoodrich G-Force Winter

BFGoodrich G-Force Winter je model pneumatiky, který doporučuje většina uživatelů našeho portálu. Pneumatika se dobře chová na typicky zimních typech vozovky. S pneumatikami BFGoodrich G-Force Winter lze bezproblémově vyjet z hlubokých závějí nebo jezdit po málo odklizených silnicích. Řidiči rovněž oceňují velmi krátkou brzdnou dráhu, kterou garantuje tento model.

Uživatelé za jednu z předností této pneumatiky považují její dokonalý poměr ceny a kvality. Cestování na tomto modelu pneumatik je bezpečné, stabilní a pohodlné.

Pneumatiky BFGoodrich G-Force Winter jsou vybaveny směrovým běhounem. Takové řešení se nejčastěji používá v případě zimních pneumatik – zajišťuje stabilitu na sněhu, sněhové břečce a vodě.

Pneumatiku testoval autoklub ADAC. V tomto testu skončila se známkou "jedna z nejodolnějších pneumatik vůči opotřebení".

BFGoodrich je americká značka, která patří do francouzského koncernu Michelin.

 

Koupit pneumatiky BFGoodriche G-Force Winter

 

Uniroyal MS Plus 6 (průměrná známka 4,2)

Uniroyal MS Plus 6

Uniroyal MS Plus 6 je pneumatika, kterou kladně hodnotí mnoho řidičů. Dle našich uživatelů k jejím největším přednostem patří vynikající jízdní vlastnosti na mokrém povrchu a sněhu. Pneumatika dokonale drží stopu na silnici a umožňuje rychle zastavit vozidlo na kluzké silnici.

Stojí za to vědět, že pneumatika Uniroyal MS Plus 6 si umí dokonale poradit nejen na čerstvém sněhu, ale také na často se vyskytujícím udusaném sněhu. Moderní směrový běhoun zajišťuje dokonalé odvádění vody a sněhové břečky, což se projevuje ve stabilitě v těchto obtížných podmínkách.

Uniroyal MS Plus 6 testoval autoklub ADAC. V těchto testech se model představil velmi dobře. Odborníci rovněž ocenili chování pneumatiky na mokré vozovce.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal MS Plus 6