Představujeme nejlepší zimní pneumatiky 165/70 R14 dle našich uživatelů. Podívejte se, které modely pneumatik jsou nejlepší dle názoru jiných řidičů.

Níže uvedený článek uvádí přehled nejlepších pneumatik o rozměru 165/70 R14 na základě názorů přidávaných našimi uživateli. Databáze názorů na pneumatiky Oponeo je jednou z největších na světě (máme jich už více než 70 tisíc). Poznejte názory na pneumatiky řidičů, jako jste vy. V přehledu najdete také informaci, který model pneumatiky z přehledu nejvíce doporučujeme.

Pneumatiky o rozměru 165/70 R14 se montují mimo jiné na automobily: Fiat Panda, Fiat Punto, Citroen C3, Nissan Micra, Opel Agila, Peugeot 405, Seat Cordoba, Seat Ibiza, Peugeot 405, Škoda Fabia, Suzuki Ignis, Suzuki Swift, VW Passat, VW Polo, VW up!.

 

Nejlepší zimní pneumatiky 165/70 R14 dle uživatelů OPONEO

Model pneumatikyZnámka* 
1. Continental ContiWinterContact TS8504,4Prohlédněte si nabídku
2. Pirelli Snowcontrol Serie III4,3Prohlédněte si nabídku
3. Nokian W+4,3Prohlédněte si nabídku
4. Uniroyal MS Plus 64,2Prohlédněte si nabídku
5. Fulda Kristall Montero 34,1Prohlédněte si nabídku

*stav v září 2013.
 Platí stupnice známek 1–5, kde 5 je nejvyšší možná známka.

 

Continental ContiWinterContact TS850 (průměrná známka 4,4)

Continental ContiWinterContact TS850

Continental ContiWinterContact TS850 je moderní model pneumatiky, který měl premiéru v roce 2012 a rychle získal uznání mnoha řidičů.

Názory našich uživatelů dokazují, že model si umí skvěle poradit v kopcovitém terénu a obtížnějším stoupání. Bezproblémová je jízda na sněhu a sněhové břečce. Řidič má rovněž pocit kontroly nad automobilem při provádění manévrů.

Pneumatika Continental ContiWinterContact TS850 se vyznačuje také tichým chodem, který se projevuje v pohodlí při cestování. Spotřeba zůstává na dobré úrovni dokonce i při agresivnější jízdě.

Pneumatika je vybavena směrovým dezeném – nejlepším pro zimní podmínky.

O vysoké kvalitě tohoto modelu svědčí také čestná uznání, která získal v testech motoristických časopisů a organizací.

Continental je německá značka pneumatik, kterou doporučují mj. Daimler, BMW, General Motors, Audi, Ford, Porsche a tuningové firmy AMG a Brabus.

 

Koupit pneumatiky Continental ContiWinterContact TS850

 

Pirelli Snowcontrol Serie III (průměrná známka 4,3)

 

Pirelli Snowcontrol Serie III

Pirelli Snowcontrol Serie III je pneumatika vysoké třídy, která zajišťuje bezpečnost v obtížných zimních podmínkách. Model velmi dobře drží stopu v zatáčkách a umožňuje dobrý rozjezd na sněhu a sněhové břečce. Výhodou je také krátká brzdná dráha.

Model byl vybaven typickým pro zimní pneumatiky směrovým dezénem běhounu. Takové řešení chrání pneumatiku před „zahlcením“ sněhem. Výsledkem je stabilita automobilu a menší riziko smyku.

Dle názorů našich uživatelů pneumatika poskytuje pocit jistoty v zimních podmínkách i těm méně zkušeným řidičům.

Pneumatiky Pirelli Snowcontrol Serie III se montují jako originální výbava na automobily značky Mini (F56).

Pirelli je italská pneumatikářská firma – jedna z nejznámějších na světě. V současnosti firma dodává pneumatiky pro seriál závodů Formule 1.

 

Koupit pneumatiky Pirelli Snowcontrol Serie III

 

Nokian W+ (průměrná známka 4,3)

Nokian W+

Nokian W+

Nokian W+ je moderní zimní pneumatika, která byla navržena v mrazivých podmínkách Finska. Přispívá to k tomu, že model se osvědčuje dokonce i v nejmrazivějších zimách.

Řidiči ve svých názorech zdůrazňují dokonalé chování pneumatiky Nokian W+ na sněhu. Jízda na povrchu tohoto typu je jistá a vyznačuje se vysokým stupněm přilnavosti. Sněhová břečka a velké závěje nejsou pro tuto pneumatiku problémem. Stejně dobře se Nokian W+ chová na suché a mokré vozovce. Je to všestranná pneumatika, která splňuje očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů.

Model je vybaven směrovým běhounem, který zajišťuje nejlepší přilnavost v zimních podmínkách.

Nokian je nezávislý výrobce pneumatik třídy premium. Firma jako první zavedla na trh zimní pneumatiky.

 

Koupit pneumatiky Nokian W+

 

Uniroyal MS Plus 6 (průměrná známka 4,2)

Uniroyal MS Plus 6

Uniroyal MS Plus 6 je zimní pneumatika, která se vyznačuje nejlepším poměrem ceny a kvality. V názorech našich uživatelů si můžete přečíst, že model se dokonale osvědčuje na mokré a zasněžené vozovce. Při rozjezdu, manévrování a brzdění řidič udržuje kontrolu nad vozidlem.

Model má směrový dezén běhounu, který zajišťuje výjimečnou stabilitu v zimních podmínkách. Automobil odolává nebezpečnému aquaplaningu a slushplaningu.

Na dobré úrovni má pneumatika Uniroyal MS Plus 6 také jízdní vlastnosti jako pohodlí při jízdě, hladinu hlučnosti a obrušování.

Uniroyal je značka pneumatik, která patří do německého koncernu Continental. Stojí za to zmínit, že pneumatiky Uniroyal se vyrábějí s myšlenkou na nejobtížnější atmosférické podmínky. Přispívá to k tomu, že si skvěle vedou na vodě, sněhu nebo sněhové břečce.

 

Koupit pneumatiky Uniroyal MS Plus 6

 

Fulda Kristall Montero 3 (průměrná známka 4,1)

Fulda Kristall Montero 3

Fulda Kristall Montero 3 patří k jedněm z nejlepších pneumatik ve své třídě. Dokonale se osvědčuje na neudusaném sněhu a zledovatělé vozovce. Model také odolává aquaplaningu při jízdě na mokré silnici. Bez problému si také umí poradit na suché silnici.

Dle názoru našich uživatelů se pneumatika osvědčuje nezávisle na stylu jízdy a místě používání. Spokojeni s ní jsou jak ti, kteří jezdí agresivně, tak i ti, kteří jezdí klidně. Model poskytuje bezpečí ve městě i mimo něj.

Fulda Kristall Montero 3 je vybavena směrovým dezénem běhounu – typický vzorek pro zimní pneumatiky. Použité řešení je zárukou maximálního bezpečí v obtížných podmínkách.

Fulda je německá značka pneumatik, která patří do amerického koncernu Goodyear – jednoho z lídrů pneumatikářského odvětví.

 

Koupit pneumatiky Fulda Kristall Montero 3